קובי גולן:
חשבתי מה כבר אפשר לחדש לי, כי אני גר בשכונה ומסתובב כאן הרבה. אני מכיר את המקומות, אבל מאד סיקרן אותי לדעת מה הסיפור מאחורי כל מקום. החוויה נתנה לי להכיר את העסקים וגם לתמוך בהם בתקופה קשה וזו הייתה חוויה מדהימה.
רונן גפני וענת גפני:
זה סיור לאנשים שרוצים לטעום את העיר. שרוצים ככה להכיר מקומות מגניבים, זאת אומרת, אנחנו יודעים שאנחנו כבר נחזור למקומות האלו ונבקר אותם עוד פעם ועכשיו יש לנו כמה פינות שהן פינות קסם כאלה. בפלורנטין שאנחנו יודעים ש, ענת: שלא היינו מגיעים, שלא היינו מגיעים אחרת, בחיים לא הייתי עוצרת באף אחד מהמקומות האלו. אתה קצת יותר מכיר את הסיפור מאחורה או יצא לך לטעום או יצא לך להיכנס לאיזו סמטה שלא היית נכנס אליה סתם, זו ממש קפיצה קטנה לחו"ל. זה כאילו מראה לך בעיניים חדשות מקומות שאתה כביכול מכיר. הייתה מסעדה, בחור מוונצואלה שזה אוכל וונצואלה שבחיים לא אכלתי לדוגמא. היו את הקרפים והשוקולד המדהים ענת: שקנינו מלא הביתה ולחמים נורא בריאים קנינו הביתה, קרפים גם קנינו. רונן: והעוגת לימון הזאתי, "וואו" טבעונית, הורסת, פתאום בית קפה טבעוני שטעים לך בטירוף, זה ממש המון טעימות נורא מיוחדות, ענת: האוכל ממש טעים, ממש ממלא, מלא אוכל, רונן: ודרינקים וזה, ענת: רואים שיש חשיבה, תמיד האוכל היה בדיוק בזמן הוא הגיע, היה מנות בגודל שהן נכונות, ממש זורם בנעימות. רונן: וגם תמיד כל מקום שאתה מגיע אז מחכים לך, יש כאילו וולקאם, אז תמיד כזה נחמד, או איזה כיף שבאתם. אני הייתי ממליץ ליחידים וזוגות גילאי באמת, היו שם מ-18 וצפונה, בכיף כל מי שאוהב ככה. כל האנשים שאוהבים אוכל, אוהבים לטעום, אוהבים להסתובב. רונן: אנשים שאוהבים לטעום מהחיים, באותו ערב נרשמו לסיור הבא. נרשמנו לסיור האסייתי ואנחנו מחכים בכיליון עיניים שייפתח. אנחנו מאד ממליצים ואנחנו עושים מנוי בגרפיטי.