מפגש מיוחד עם עמותת ניצן אונים – הרבה מעבר לסיור גרפיטי רגיל

סיכום סיור – עמותת ניצן אונים בכפר סבא - גרפיטיול

אנחנו מאוד מאוד אוהבים את ימי רביעי והם תמיד מלווים בהתרגשות גדולה – זה כבר לא תחילת השבוע, אז אנחנו מרגישים את הסופ"ש מתקרב לו לאיטו אבל מצד שני זה גם לא יום חמישי, אז אנחנו עוד מלאים באנרגיות והשילוב הזה פוגש אותנו באיזו שלווה פנימית שכזו שמזמנת סיורים מוצלחים במיוחד (ועל זה נאמר – מחשבה יוצרת מציאות). 

ככה יצא שבבוקר יום רביעי, 4.12.24, הגיעה לבקר אותנו קבוצה מיוחדת במינה. חבר'ה צעירים עם אנרגיות מדהימות שתוך כמה רגעים פתחו את הלב והפכו להיות החברים הכי טובים שלנו – הדיירים הצעירים של עמותת ניצן אונים בכפר סבא.

סיכום סיור – עמותת ניצן אונים בכפר סבא - גרפיטיול

לפני שנמשיך, חשוב לנו לתת במה לעמותה המופלאה הזאת שעושה קסמים, מספקת דיור לאנשים עם צרכים מיוחדים ויכולות עצמאיות גבוהות ומשלבת אותם בקהילה באמצעות תחום הפנאי – אנחנו מסירים את הכובע בפני העבודה הסופר חשובה שאתם עושים ומודים לכם על כך שנתתם לנו לקחת חלק בעשייה. 

סיור בפלורנטין: אמנות, היסטוריה ואקטיביזם בשכונה הצבעונית

אז בבוקר יום רביעי (כאמור, אנרגיות טובות) נפגשנו ויצאנו לסיור גרפיטי בשכונת פלורנטין ההיסטורית. שכונה צבעונית ומסקרנת שמגוללת את סיפורה של העיר תל אביב, לצד אנקדוטות פיקנטיות ואקטיביזם בועט שמופיע במלוא הדרו באמצעות ציורי הרחוב. 

הסיור שלנו עובר ברחובות השכונה האייקוניים כמו אליפלט ופלורנטין ובאמצעות אמנות הרחוב מאפשר לנו ללמוד על החברה הארצישראלית על כל גווניה ולדבר על נושאים ברומו של עולם, עם המון הומור וקלילות ולמרבה השמחה, החבר'ה המקסימים האלה הכניסו לו המון צבע משלהם והפכו אותו לססגוני במיוחד.

הם שאלו שאלות חכמות, שיתפו בשמחה גדולה מהחוויות שלהם ובכל פעם שחשבנו שהנה, זהו רגע השיא של הסיור, הם הפתיעו אותנו שוב – עם ידע רחב, נקודת מבט מרעננת וכישרון מטורף שביטא את האישיות המיוחדת של כל אחד ואחד מהם, כפי שאפשר להתרשם מיצירות האמנות שלהם בסדנת התקליטים.

סיכום סיור – עמותת ניצן אונים בכפר סבא - גרפיטיול

תמונה אחת שווה אלף מילים – אבל החוויה שלנו שווה הרבה יותר

הסדנה הזו היא ללא ספק אחד מרגעי השיא בכל פעם שאנחנו מעבירים סיור גרפיטי בפלורנטין, אבל הקסם שהיה באוויר ברביעי הזה עשה את שלו וכולנו ייחלנו שהסדנה לא תיגמר, שלא נגיע לרגע הזה של מילות סיכום. שנישאר חברים עוד קצת. בכל זאת, רק הכרנו, כבר אומרים שלום?

בנימה אופטימית זו, אנחנו חייבים להיות כנים ולשתף אתכם – אומרים שתמונה אחת שווה אלף מילים ולא טועים – זו אחלה דרך להעביר את החוויה דרך המסך, להיזכר ברגעים המשמחים, המרגשים והמיוחדים של הסיור ולסחוף אתכם לעולם הצבעוני שלנו.

ואכן, אנחנו מאוד נהנים לצלם. בדרך כלל, מתוך לא מעט תמונות, יוצאות כמה מוצלחות במיוחד ואותן אנחנו משתפים איתכם. אבל הפעם היו כל-כך הרבה רגעים קסומים ותמונות מרגשות שוואלה, ממש קשה לנו לבחור ויש לנו תחושה שגם אלף מילים לא יספיקו.

תודה לכם, חברים, על שנתתם לנו לשתף אתכם בתשוקה שלנו לאומנות רחוב, ששאלתם שאלות נפלאות, שפתחתם את הלב והכנסתם אותנו בנדיבות אינסופית לחבורה שלכם, גם אם לכמה שעות.

Google ג גוגל
4.9
מבוסס על 1175 ביקורות
js_loader
Kadima Plus בניית אתרים ופרסום
שכחתם את הסיסמה? הזינו את כתובת הדואר האלקטרוני ותקבלו קישור לאיפוס הסיסמה למייל.

לא מצאת את מה שחיפשת?

השאר לנו נייד ונשמח לעזור לך!

Didn't find what you were looking for

write down your contact info and we will call you right back